Oude houten vloeren schuren

,

Mensen die binnenkort hun huis gaan renoveren kunnen bijvoorbeeld de vloer zelf doen of het uitbesteden. Zo kan men kiezen voor verschillende soorten vloeren zoals een houten vloer, laminaat, parket of pvc vloer. Het maakt allemaal niet uit voor welke vloer je kiest of je het zelf doet of uitbesteedt, voordat men een vloer gaat leggen moet men de vloer egaliseren.

Hoe kunnen we oude houten vloeren het beste onderhouden? Oude houten vloeren kunnen weer zo goed als nieuw uitzien door houten vloer schuren. Tijdens het schuren van de oude houten vloer, wordt er een heel dun laagje van het hout afgehaald. Het schuren van een houten vloer geschiedt eens in de tien jaar. Na het schuren van de houten vloer, wordt op de vloer houten vloer olie of polish aangebracht. Houten vloer olie is een soort hars, dat in het hout gaat zitten en dus de vloer van binnenuit besbeschermt. Bij een vloer waarop lak zit, is de bescherming niet in maar op het hout.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*