Franz Watermann AG bieden de ‘personal touch’

De Advies Groep Franz Watermann vraagt de aandacht van alle potentiële wereldwijde klanten in een poging om de uitgebreide intentie om aandacht te besteden aan individuele behoeften te uiten. Na altijd trots geweest te zijn op hun individueel op maat gemaakte portefeuilles is het team van FW een stap hoger gegaan en bieden nu hun produkten overzees aan.

Hun Aziatische klantenbestand groeit en ze merken dat deze nieuwe portefeuilles worden gebouwd met een groot verlangen naar hun uitgebreide client-analyse evenals hun uitgebreide onderzoekstrategieën. Ze waarderen dat persoonlijke situaties constant veranderen en dat ze moet meegroeien met hun klanten.

Een vertegenwoordiger van de groep borduurt voort op het feit dat de buitenlandse klanten hongerig zijn naar de Europese houding ten opzichte van client / agent relaties en we zijn meer dan bereid om onze hand uit te steken over de oceaan.

Franz Watermann AG is gevestigd in Duitsland ook met kantoren in België. Voor meer informatie over hun persoonlijke plannen kunt u terecht op www.franzwatermann.com.