Van den Noort wint aanbesteding milieustraat gemeente Etten-Leur

De gemeente Etten-Leur heeft de aanbesteding ‘Transport en verwerking van afvalstromen afkomstig van de milieustraat’ definitief gegund aan afvalinzamelaar en recycler Van den Noort met vestigingen in Dongen, Waalwijk en Moerdijk.

Het streven van de gemeente Etten-Leur is dat de nieuwe milieustraat medio 2011 open gaat. Van den Noort gaat vanaf de opening in eerste instantie 3 jaar en mogelijk tot 2017 de containers leveren en de afvalstromen afkomstig van de nieuwe milieustraat ophalen en verwerken.

Het familiebedrijf Van den Noort begint in 1944. Cees van den Noort start dan met de handel in zand en grond. Nu, 67 jaar later, is dat slechts één van de activiteiten. Het bedrijf staat inmiddels regionaal bekend als totaalleverancier op het gebied van grond- en sloopwerken, zand en puingranulaat, afvalinzameling en recycling.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*