Call of Duty PC online verkrijgbaar

Call of Duty, de first person shooter voor uw PC of game console! Call of Duty staat vooral bekend om zijn spannende en zeer uitgebreide multiplayer. Je beleeft bij dit spel de oorlog vanuit eigen gezichtspunt. Call of Duty is vergelijkbaar met een spel zoals Medal of Honor: Allied Assault. In Call of Duty zijn veel dingen wel verbeterd voor een nog echtere belevenis van het spel.
U bent zowel in singleplayer als in multiplayer uitgerust met bewapening, u kunt zelf wapens kiezen in de multiplayer vorm.
De doelen van de game zijn zeer verschillend, dat hangt natuurlijk altijd af van de missie die u heeft geselecteerd. Hetzelfde geldt voor de multiplayer mode.

Bent u overtuigd van het spel “Call of Duty”? U kunt op deze website gelijk een spel bestellen via een van onze vele aanbieders. Wij hebben voor u ook de beoordelingen op een rijtje gezet zodat u altijd zelf kunt beslissen bij welke winkel u de game(s) aanschaft.

U heeft bij ons de keus uit verschillende versies van het spel “Call of Duty”. U kunt nu ook Call of Duty : Modern Warfare 3 Pre-orderen.

Bekijk de website: www.callofdutypc.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*