De Jägerland Tour gaat naar Simplon!

Zaterdag 5 november is het tijd voor de vijfde editie van de Jägerland Tour. Dit keer zijn we te vinden in Simplon in Groningen. Met grimmige electro van de Fransmannen LOGO, de dikke sounds van Tom Trago en de pompende deuntjes van Cinnaman zal het ongetwijfeld een glitterdiamantje van een avond worden. Kaarten voor het event kosten uiteraard weer niets, maar zijn alleen verkrijgbaar via inschrijving op jagerland.nl.

Tickets
De tickets voor alle events van de Jägerland Tour kosten niets, maar zijn uitsluitend verkrijgbaar door middel van inschrijving en alleen voor mensen van 21 jaar en ouder. Om tijdens het event in Groningen voor nop te feesten, dienen liefhebbers zich in te schrijven op jagerland.nl. Daar worden de exclusieve tickets verloot onder de inschrijvingen.

Locatie: Simplon, Groningen

Simplon is een van de tofste poppodia van de stad Groningen en in 2010 werd het zelfs genomineerd voor de titel ‘beste Poppodium van Nederland’. Het gebouw werd ooit gebruikt als regenjassenfabriek, maar dat was ooit, en nu niet meer. Simplon staat bekend om de goede geluidskwaliteit in de twee concertzalen en biedt jonge creatievelingen en muzikale talenten een podium. Je kunt er je hart ophalen als je van goede muziek, lol, dansen, plezier en gezelligheid houdt. Deze Groningse editie van de Jägerland Tour zal in de grote zaal van Simplon plaatsvinden. Dat is een donkere, rauwe kelder en een ideale plek voor een bereleuk feest.

Programma
LOGO
Logo bestaat uit twee vaak goedgeklede jonge Fransmannen, die getekend staan bij Kitsuné. Het duo is er nogal dol op om grimmige baslijnen met keyboard, gitaarrifjes en synthesizers te mixen, dezelfde soort synthesizers die we al zo goed kennen van Kitsuné.

TOM TRAGO
Tom Trago is een goeie jongen uit Amsterdam, die al zo’n tien jaar z’n neus steekt in alles wat met nieuwe elektronische muziek te maken heeft. Hij is resident bij een hoop verschillende feesten, heeft leverworstdikke remixes gemaakt en maakt overal ter wereld mensen blij.

CINNAMAN
DJ Cinnaman heette vroeger DJ Kaneelstok, omdat hij vrijwel nooit snoepte, maar alleen kaneelstokjes van De Natuurwinkel lustte. Nu mixt hij op feesten als Colors en Viral Radio loeisnel keiharde nummers aan elkaar om dingen bij te doen als niet stilstaan.

Jagerland.nl
De Jägerland Tour is onderdeel van het platform Jagerland.nl. Hier vind je alles over uitgaan en goede feesten in het bijzonder. Er zijn dagelijks verse blogs te lezen, fotoreportages van de Jägerland Tour te zien en tickets voor de beste festivals te winnen. Daarnaast zijn er afleveringen te zien van de populaire series ‘My Son The DJ’ en ‘De Aard van het Feestje’. www.jagerland.nl

JAY-P
Jay-P is een DJ die zogezegd z’n pappenheimers kent, in het verre Groningen, want hij is er een veel geziene en gehoorde gast. Hij draait disco punk, French house, hiphop, electro, dubstep en z’n eigen knalharde edits waardoor je nooit meer naar huis wil.
Overzicht info:

Naam: Jägerland Tour – Groningen
Datum: Zaterdag 5 november 2011
Locatie: Simplon, Groningen
Programma: Logo, Tom Trago, Cinnaman and more to be confirmed
aanvang: 23:00 uur
sluit: 5.00 uur
Toegang: Gratis (alleen op inschrijving via www.jagerland.nl)
Minimum leeftijd: 21

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*