Telecom Nieuws Jubileum : Watdoenwijmet

Telecom Nieuws website Watdoenwijmet.nl is jarig, en de gehele website heeft een nieuw jasje gekregen. Een bijzondere telecommunicatie weblog in Nederland, die al meer dan 500 berichten heeft geplaatst in 5 jaar. De nieuwe website biedt genoeg leesvoer voor elke telecom liefhebber, met een gebruiksvriendelijke interface. Allerlei soorten telecom berichten zijn beschikbaar in een overzichtelijk menu. Maar de telecom website biedt ook een compleet overzicht: onder andere nationale, regionale en lokale telecom nieuws berichten. .

De Nieuwe Website
Watdoenwijmet.nl  is erop gericht om telecom nieuws berichten te plaatsen, die net even anders zijn dan de andere websites. Zo kan het voorkomen dat er een video wordt getoond over een telecom provider, een vraag wordt gesteld voor de bezoekers van de website, of een top 5 internet provider lijst van het jaar. Door het rustige ontwerp van de website, en de vertrouwde naam, is het al meer dan 5 jaar een groot succes. Door middel van het nieuwe ontwerp kunnen we nog sneller en beter de bezoekers met nieuws voorzien.

We willen wat anders toch?
We kennen allemaal de website waar telecom berichten worden geplaatst over glasvezel, kpn, tele2, ftth, enz enz. Dat is op zich niet zo interessant toch? Wat wel belangrijk is om te weten, is HOE deze nieuwsberichten tot stand zijn gekomen. Is er een staking geweest? Dan is een interview met iemand wel handig. Is er een overname geweest in de telecom branche? Dan is het interessant om te weten, wat de voorgeschiedenis is geweest. Allemaal interessante vragen die een bezoeker wel wil weten.

Kijk snel op de vernieuwde site van telecom nieuws website

www.Watdoenwijmet.nl

En volg het telecom nieuws regelmatig