Gereedschappen voor steen bewerken

Op zondag 25 september werd voor de tweede keer de mineralen- en fossielenbeurs gehouden in De Bilt, te Utrecht. Deze beurs is zeer bijzonder voor de inwoners van Midden Nederland. Op de beurs stonden standhouders uit het buitenland en binnenland met allerlei mineralen, sierstenen, edelstenen, gereedschappen, machines, boeken en sieraden.

Er werden allerlei demonstraties gegeven met gereedschappen zoals vijzels en een afkortzaag, voor de steen bewerking. Behalve demonstraties werden er ook workshops gegeven. Zowel de jonge als de oude bezoeker kon participeren aan een workshop steen bewerken.

Tijdens de beurs voor jong en oud was er heel veel te leren, te zien en te koop. Bezoekers vonden vooral de wijze waarop steen bewerkt wordt zeer interessant. Bij de zilversmeden was er ook een drukte van belang.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*