Nieuwe rijmwoordengenerator nurijmen.nl

,

Nurijmen.nl is een nieuw online rijmwoordenboek. De rijmwoordengenerator is eenvoudig van opzet en gratis te gebruiken door iedereen. De site is opgezet om mensen hulp te bieden bij het maken van gedichten. De layout is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Op dit moment wordt er zo’n 2.000 keer per dag gebruik gemaakt van Nurijmen.nl.

Gedichten schrijven door middel van de rijmgenerator

De website is eenvoudig van opzet. Centraal staat het tekstvak. Door na het invullen van een woord op de button ‘Nu Rijmen’ te drukken, geeft de website direct resultaat. Er volgt een lijst met woorden die rijmen op het ingevoerde woord. De site geeft veel suggesties die het schrijven van een gedicht gemakkelijker maken. Het is een snelle variant op de traditionele rijmwoordenboeken.

Meer dan 70.000 rijmwoorden

Er zijn inmiddels meer dan 70.000 rijmwoorden toegevoegd aan de rijmgenerator. Bij het invoeren van een rijmwoord dat de site nog niet kent, krijgen gebruikers de mogelijkheid om het toe te voegen aan het rijmwoordenboek. De site wordt op dit moment dagelijks zo’n 2.000 keer geraadpleegd. Verwacht wordt dat het gebruik zal groeien. Met name rond de feestdagen Pasen, Kerstmis en Sinterklaas zal er vaker gebruik gemaakt worden van het online rijmwoordenboek.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*