Nu bij babymaxi: De nieuwe Manduca BlackLine is uit in Nederland!

Vorige week geïntroduceerd op de Kind und Jugend beurs in Keulen –  nu al te bestellen bij Babymaxi.nl.

Naast de Manduca en de Manduca Limited Edition heeft de fabrikant Wickelkinder een derde lijn aan zijn assortiment van ergonomische draagzakken voor babies en peuters toegevoegd: de Manduca BlackLine.

Zwart met trendy contrast zijn de nieuwe modellen “RadicalRed”, “ScreamingGreen”en “AbsoluteBlue” niet alleen voor reeds lang bestaande fans van de zwarte Manduca. De BlackLine is ook de perfect fit voor  klanten  met hun eigen ideeën of look en voor die een plus aan duurzaamheid geen minder  gevoel voor modestijl moet zijn.

Meer informatie over de Manduca BlackLine kunt u vinden op www.babymaxi.nl

Over Babymaxi
Babymaxi.nl ondersteunt moeders en vaders hun baby te dragen en biedt een ruim assortiment aan kwalitatieve draagzakken, geweven en elastische draagdoeken, Mei Tais, ringslings, organische babydragers en praktische accessoires voor premature baby’s en pasgeborenen, ouder baby’s en peuters. U vindt bij Babymaxi merken zoals Manduca NewStyle en BlackLine, Boba Baby Carrier Classic en Organic, Bondolino, Storchenwiege Baby Carrier en Ringsling, Minimonkey, Tricot Slen Bio, Sleepy Wrap, ByKay etc.

Op babymaxi.nl kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen. Afrekenen kan met iDeal, overboeking, creditcard of Paypal.

Contact
H. Volkmann
E-mail: info@babymaxi.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*