Seminar: De 24 Wetten van Onderhandelen met Robert Pino

Op 18 november vindt een seminar plaats over de 24 Wetten van Onderhandelen. Het seminar wordt gegeven door Robert Pino.

24 Wetten van Onderhandelen, de laatste nieuwe verkoop- en onderhandelingsconcepten met zorgvuldige beïnvloedingstechnieken. De verborgen technieken die u de concurrentie voor laat zijn.

De nieuwste ontdekkingen op het gebied van gedrag, beïnvloeding, wetten en intrinsieke kracht van Robert Pino’s toepassingen in het veld van business, verkoop en onderhandelingen maken deze ’24 Wetten van Onderhandelen’ een onderwerp voor uw agenda. Dit seminar is speciaal gemaakt voor resultaat gerichte professionals. U kunt deze 24 wetten direct toepassen in uw eigen praktijkbenadering. Er zijn zoveel verkoop- en onderhandelingsconcepten, maar er is er niet één die zo omgaat met deze unieke en krachtige psychologische en beïnvloedingstechnieken die u tijdens dit seminar kunt leren.

Het seminar van 18 november duurt van 10:30 tot 17:00 uur en wordt gehouden in het Figi Theaterhotel te Zeist. Meer informatie over het seminar is te vinden op www.robertpinoseminar.nl. De ontwikkelingen rondom het seminar zijn ook te volgen via Twitter www.twitter.com/24wetten. Op de Facebook Fanpage ‘Robert Pino Seminars’ is het mogelijk met elkaar te discussiëren.

Robert Pino

Robert Pino is al meer dan 20 jaar een bekende strateeg en adviseur voor belangrijke leiders in politiek en business. Hij heeft het vermogen om complexe zaken om te zetten in simpele toepassingen met meetbare positieve resultaten. Hij is een erkend thought leader in strategie en leiderschap en bekend van optredens bij CNN, NBC, ABC, RTL en de publieke omroepen.

Pers

Op 17 oktober zal Robert Pino, van 17:00 – 18:00 uur, een persconferentie houden over de 24 Wetten van Onderhandelen. Deze persconferentie wordt gehouden in het Citizen M Hotel te Amsterdam. U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar info@robertpinoseminar.nl.

Meer informatie

Mirjam de Rooij, 06 – 53615062, mirjam.derooij@itsgonnahappen.nl

Henk van der Duim, 06 – 43825294, henk@socialcrowd.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*