Thuis Nieuwbouwmakelaars in finale Jonge Ondernemersprijs van het Noorden

, , , , , , ,

Ruim 2 jaar geleden, op 1 juli 2009, opende Thuis Nieuwbouwmakelaars haar deuren in het Vesta Woonforum aan de Peizerweg in Groningen. Een hele stap voor de oprichters Obbe Gert Olthof, Chris Rengers, Matthijs de Boer en Dagmar Bolwijn! Ondanks de moeilijke woningmarkt vonden zij het juist hét uitgelezen moment om een eigen makelaarskantoor te beginnen.

Een makelaarskantoor met een heel eigen filosofie. Ten eerste verkopen ze bij Thuis, als enige kantoor in Groningen, alleen maar nieuwbouwwoningen. Daarnaast is het de benadering van de klanten die Thuis Nieuwbouwmakelaars zo uniek maakt.

Bij Thuis Nieuwbouwmakelaars is het anders dan bij de grote, logge makelaarskantoren, bezweert Chris Rengers. ‘Al wil je tien keer langskomen voordat je een beslissing neemt, er staat altijd een kopje koffie en iemand van ons team voor je klaar.’ Olthof: ‘De consument zal bij ons altijd centraal staan. We hebben niet voor niets voor ‘Thuis’ gekozen als bedrijfsnaam.’

Nu, na twee jaar hard werken, is Thuis Nieuwbouwmakelaars uitgegroeid tot een volwaardig kantoor. In de portefeuille bevinden zich zo’n 20 nieuwbouwprojecten in én om de Stad Groningen. Het team van Thuis Nieuwbouwmakelaars is inmiddels uitgebreid met financieel adviseur Michel Dijk, die onder de naam van Van Bruggen Adviesgroep opereert. Zo worden de klanten van Thuis optimaal geadviseerd bij de aankoop van een nieuwe woning!

Het team, de locatie en de werkwijze zijn uniek en maken dat het team van Thuis Nieuwbouwmakelaars vol vertrouwen naar de toekomst kijkt.

En dat is ook de jury van Dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden opgevallen; Dagmar Bolwijn van Thuis Nieuwbouwmakelaars is doorgedrongen tot de finale van deze prijs. Dé Jonge Ondernemersprijs (JOP) is een initiatief van het Jong Bedrijven Netwerk Fryslân, Jong Bedrijven Netwerk Groningen en het Jong Bedrijven Netwerk Drenthe.

De JOP wordt in 2011 voor de tiende keer uitgereikt. Met deze prijs wil de organisatie veelbelovende ondernemers uit Groningen, Drenthe en Friesland, gestart tussen 1 januari 2006 en 31 december 2009, een extra stimulans geven.

Tijdens de finale op 22 november 2011 moeten de 9 kandidaten zich opnieuw presenteren. Per provincie wordt 1 winnaar gekozen en één van deze drie wordt overall-winnaar. Die persoon wint Dé Jonge Ondernemersprijs van het Noorden.

————————————————————————————————————————————————–

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Thuis Nieuwbouwmakelaars

Dagmar Bolwijn

06-46645654

dagmar@uw-thuis.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*