De Jameson Film Experience III Exclusieve Nederlandse première van de film … (blijft nog even geheim)

Jameson Irish Whiskey brengt ons op donderdag 27 oktober aanstaande de derde editie van De Jameson Film Experience en doet dit met de Nederlandse première van …. De unieke locatie waar de JFE Film voor het eerst in Nederland vertoond wordt blijft nog even geheim, wel mag er bekend gemaakt worden dat het spektakel zich in de hoofdstad gaat afspelen. De Jameson Film Experience belooft opnieuw film, cultuur en muziek samen te brengen.

Met Sebastiaan Labrie als spreker, een hot guy hoofdrol en de afterparty die geheel in de stijl van de film is aangekleed, zijn alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond aanwezig. Come and enjoy the experience! De Jameson Film Experience De Jameson Film Experience (JFE) is een filmbeleving in samenwerking met Het International Film Festival Rotterdam (IFFR). Gedurende de JFE worden eigenzinnige filmliefhebbers aangenaam verrast op speciale locaties met het werk van nieuwsgierige en moedige filmmakers die zich door niets of niemand laten tegenhouden bij het najagen van hun dromen. Op die manier worden er telkens weer wonderlijke verhalen gecreëerd, waar iedere filmfanaat bij wegdroomt, door geïnspireerd wordt of gewoon heel hard om moet lachen.
 
Bij de geslaagde aftrap van de eerste JFE tijdens het IFFR in Rotterdam, was de film 127 HOURS te zien. Nadat de tweede editie op het Westergasterrein in Amsterdam, waarin cultfilm Hesher een hoofdrol vertolkte, opnieuw een succes was kan iedereen zich nu opmaken voor de laatste JFE van dit jaar.
 
De verwachte adrenaline die de film onder het publiek losmaakt, zorgt voor dé perfecte sfeer die tijdens de afterparty doorgezet kan worden. De DJ voorziet het publiek van de nodige beats waarbij er onder het genot van een glas Jameson nagepraat kan worden over de film.
Internationaal Film Festival Rotterdam IFFR en Jameson hebben de handen ineen geslagen. Deze samenwerking leidt tot de organisatie van jaarlijks een drietal bijzondere filmevenementen en sponsoring van het IFFR, welke volgend jaar vanaf 25 januari t/m 05 februari 2012 plaats gaat vinden. De verdeling ziet er als volgt uit, IFFR zoekt aan de hand van een zorgvuldige selectie de film uit welke gedraaid wordt tijdens de JFE en Jameson zorgt op zijn beurt voor de verdere invulling van het evenement, van decor tot bar en van programmering tot totaalbeleving.
 
De JFE is telkens weer een smaakmakende gebeurtenis waarbij de vertoning van de betreffende film slechts een onderdeel is van de totale avond. Jameson staat bekend als merk dat zijn liefde voor de filmwereld meerdere malen heeft blootgesteld. De relatie die er in de afgelopen 10 jaar is opgebouwd manifesteert zich wereldwijd door de diverse film initiatieven die Jameson ondersteunt en opzet. In Nederland is film ook één van de pijlers en zo heeft Jameson in het verleden al vele filmfestivals gesponsord waaronder het Nederlands Film Festival, het IDFA en De Amsterdam Film Week.
 
Facebook Jameson : http://on.fb.me/qchJrf
 
Jameson Irish Whiskey In 1780 legde John Jameson in de Bowstreet Distillery in Dublin de basis voor zijn whiskey, die zou uitgroeien tot ’s werelds meest verkochte Ierse whiskey. Zijn motto hierbij was “Sine Metu”, wat zonder vrees betekent en nog steeds vermeld staat op iedere Jameson fles.
 
Om zijn doelstelling, het maken van de meest verfijnde whiskey, te kunnen bereiken, moedigde hij de boeren uit de omgeving aan de beste kwaliteit gerst te verbouwen. Er werd geïnvesteerd in alleen de allermooiste vaten en zijn werknemers behoorden tot de best betaalde uit de regio. In 1968 werd de eerste fles whiskey onder het label van John Jameson zelf geïntroduceerd.
 
De drievoudige distillatie en de combinatie van pure pot still whiskey met grain whiskey, maken Jameson uitzonderlijk zacht. De rokerige smaak ontbreekt omdat er niet op turf gestookt wordt. Hierdoor is Jameson zeer geschikt om zowel puur als in de mix met bijvoorbeeld Ginger Ale te drinken. Jameson heeft een mooie gouden kleur en aroma’s van sherry, noten en fruit.
 
Het is absoluut een ‘smooth’ whiskey met een elegante zachte afdronk en licht eiken nuances.

De Jameson Film Experience III Datum : Donderdag 27 oktober 2011 Aanvang : Vanaf 20.00 uur Filmvertoning : 20.30 uur tot 22.30 uur Afterparty : 22.30 uur tot 01.30 uur

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*