Interactieve magazines maken voor de iPad

Eenvoudig vanuit de browser maken en beheren van iPad magazines

De afgelopen jaren is het aantal geprinte media afgenomen ten opzichte van digitale varianten. BlueBerry biedt nu de mogelijkheid om mee te gaan met deze trend. De BlueBerry Magazine Editor maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze een magazine vorm te geven voor online doeleinden en deze publicatie in één keer naar het web en iPad te publiceren.

De magazines kunnen nu verrijkt worden met video, audio, effecten, gebruikers-interactie en animaties en hebben geen druk- en distributiekosten. Het verspreiden van de online magazines kan heel eenvoudig via de mail gebeuren. Bovendien is het mogelijk om achteraf statistieken van de betreffende online magazine te analyseren.

Door middel van een combinatie van elementen uit Powerpoint en Flash is het mogelijk om de software vanuit de webbrowser te laten werken. De software is ontwikkeld om het voor grafische vormgevers mogelijk te maken de magazines vorm te geven zonder dat ze over technische kennis beschikken. Ook kunnen andere medewerkers invulling geven aan het geheel, nadat de pagina-templates zijn opgemaakt. Bovendien is het mogelijk om updates door te voeren om de snel evoluerende omstandigheden in sommige branches te verwerken.

Alle vormen van print communicatie kunnen gebruik maken van de BlueBerry Magazine Editor. Ook jaarverslagen, whitepapers, personeelsbladen, brochures en presentatie- en sales-tools zijn al ontwikkeld met de Editor en met succes geïmplementeerd. In 2010 publiceerden 46% van de ondernemingen, die in print publiceerden, ook digitaal.

Met de online magazine oplossingen van Blueberry maakt u eenvoudig een iPad magazine/digitaal magazine. Publiceren op iPad wordt een makkie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*