Nederlanders hebben later sex

Nederlanders wachten relatief lang met sex in een relatie. Dat blijkt uit een onderzoek van dating site C-dating, gepresenteerd op 22 september.

7% van de Nederlanders wacht langer dan een jaar voordat het bed wordt ingedoken. 4% wacht zelfs tot de huwelijksnacht! Daarmee zijn de Nederlanders het traagst met een `sexuele belevenis` van alle Europeanen. Dat is opmerkelijk gezien het spontane en liberale imago in het buitenland van ons volk.

Dat niet iedereen lang wacht blijkt uit het feit dat 26% binnen een week sex heeft en 9% van de Nederlanders al op de eerste date. Dit ligt echter in vergelijking met andere landen erg laag. Het snelst in bed duiken de Spanjaarden: 22% van de Spanjaarden heeft snel sex op de eerste date.  De Spanjaarden worden gevolgd door de Italianen en Fransen: de helft van hen heeft sex binnen een week.

Het onderzoek van C-dating is uitgevoerd in 2010 onder ruim 3600 respondenten in de leeftijd van 25-45 jaar uit 12 Europese landen en is op 22 september 2011 in Nederland gepresenteerd.

Over C-Dating

Sinds de opkomst van casual dating is C-Dating de nummer 1 in Nederland. En C-Dating blijft groeien: elke dag komen er honderden nieuwe leden bij uit heel Nederland. Enkele honderdduizend Nederlandse gebruikers tonen aan dat ook Nederland meedoet aan een globale maatschappelijke trend: een geremd sexueel gedrag evolueert naar een actief sexleven zonder taboes. Vandaag wordt het plezier om het plezier beleefd, zonder complexen en zonder taboes. Met een vaste partner of met een eenmalig contact.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*