Schoenen-dagdeals bij Intreza

Schoenenliefhebbers kunnen vanaf nu van flinke kortingen op de aankoop van hun schoenen genieten. bij de nieuwe online shop voor schoenen, Intreza.nl, zullen vanaf september ook dagaanbiedingen staan. Intreza is dé nieuwe schoenen-webshop dat zich alleen richt op schoenen. Het vertegenwoordig een groot aantal vooraanstaande merken waaronder SuperTrash, Van Lier, Airstep, Clarks, Björn Borg, Moon Boot, Palladium, Diesel, G-Star en nog meer. Op de site kun je een uitgebreide lijst met alle merken vinden.

Bij Intreza staan drie punten centraal: alleen-schoenen, duidelijkheid en het geven van echte persoonlijke service. Ten eerste richt Intreza zich op het verkopen van alleen schoenen. Een reden hiervoor is omdat het zich ook heeft gespecialiseerd in schoenen, en hierin het beste wil aanbieden en kunnen informeren. Zoals het spreekwoord zegt: ‘schoenmaker blijf bij je leest’ en dat is wat Intreza doet.

Sinds de lancering van de site in september zijn er alweer mooie ontwikkelingen. Zo zijn er vanaf oktober dagdeals bij intreza. Elke dag wordt een andere schoen tegen een flinke korting aangeboden. Voor elke categorie zal er een dagelijks een dagdeal zijn: voor heren, dames en voor kinderen. Zo blijft het altijd interessant om dagelijks eens op de website te kijken, want wie weet zit jouw droomschoen in de dagaanbieding!

Naast de dagaanbiedingen kan je bij Intreza ook een spel spelen om extra kortingen te winnen: de bubbleshooter. De korting kan oplopen tot 15 % en als je deze wint kun je de korting op alle willekeurige schoenen van Intreza krijgen.

Naast de kortingen, richt Intrza zich op de klant en zijn mening. Daarom willen ze graag weten wat je van de schoenen vindt die Intreza aanbiedt, of wat je van de service vindt die Intreza aanbiedt. Je kunt dit namens een review invullen en ook kun je de artikelen van Intreza.nl delen via Facebook of Twitter. Daarnaast kun je bij de klantenservice op de site veel informatie vinden over schoenen, schoenenmaten en maatadvies krijgen voor de kinderen. Kortom, een visite aan Intreza is voor de echte schoenliefhebber een grote aanrader!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*