DeMedia100: John de Mol meest invloedrijk in de Nederlandse media

John de Mol, Matthijs van Nieuwkerk en Joop van den Ende zijn meest invloedrijke mensen in de Nederlandse media. Dat blijkt uit onderzoek van MediaTest onder 1100 media professionals in opdracht van het Nederlands MediaNetwerk.

DeMedia100 is samengesteld uit een lijst van 250 mensen, waarvoor media professionals namen konden aanleveren. Deelnemers aan het onderzoek is gevraagd een top-10 uit de lijst van 250 samen te stellen. De nummer 1 kreeg 100 punten, de nummer 2 90 en zo verder.

John de Mol kreeg 45.580 punten, bijna twee maal zoveel als nummer 2 Matthijs van Nieuwkerk (23.510 punten).

Lees verder

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*