Eiwitten dieet en afvallen met shakes

Mensen die wat kilootjes kwijt willen beginnen meestal met opzoek gaan naar informatie en methodes omtrent afvallen buik, afvallen met shakes, eiwitten dieet etc. De laatste tijd wordt er veel aandacht besteed aan een eiwit dieet, dit hoeft per definitie niet het beste dieet te zijn, maar is wel een populair dieet. Steeds meer onderzoeken tonen aan dat het consumeren van eiwitten heel goed past bij een dieet met als doel afvallen. Een aantal van de onderzoeken hebben zich geconcentreerd op een aantal vrouwen die gevolgd werden in hun poging om hun gewicht te reduceren. De vrouwen kregen per dag enkele porties eiwitrijk voedsel om te consumeren.

Het resultaat was dat deze vrouwen meer vet en meer calorieën hadden verbrand, dan een andere groep vrouwen die geen eiwitten consumeerden. Nadat alle resultaten uit het onderzoek beschikbaar werden gemaakt, kwam men al gauw tot de conclusie dat door het consumeren van meer eiwitten, men een substantiële reductie van lichaamsgewicht kon behalen. Het enige advies was om enkele malen per dag eiwitten te consumeren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*