ESL Taalreizen strijkt twee maal achtereen met de eer

Voor het tweede jaar na elkaar komt ESL Taalreizen uit de bus als beste taalreisagentschap van Europa. Honderden scholen en instituten complimenteerden het bedrijf met hun erkenning die ze op 3 september 2011 tijdens de ceremonie van de LTM Star awards in Londen in ontvangst hebben genomen.

Een jaar of tien gelden werd het idee om je kind voor langere tijd naar het buitenland te sturen weggelachen als iets voor de adelijke stand. Sinds enkele jaren daarentegen zien we een sterke groei in het aantal scholieren, studenten en zelfs werklui die een lange periode ertussenuit nemen om zich de taal en cultuur van een ander land eigen te maken. Naast het in een rap tempo verbeteren van iemands talenkennis heeft een zogenaamd ‘gap year’ meerdere voordelen. Vooral degenen die moeite hebben een grote beslissing te nemen zoals welke studie te kiezen of welke richting in te gaan in je professionele carrière is een gap year ideaal. Het biedt je ruimschoots de tijd om na te denken over wat je eigenlijk precies wilt. Als persoon zul je hierdoor groeien en het geeft je meer zelfverzekerdheid om de juiste beslissingen te nemen wanneer je terug gaat naar je thuisland.

“Sinds 1997 hebben wij ons ingezet om een hoge dienstverlening aan te bieden, zowel aan de instituten waarmee we samenwerken als aan degenen die met ons naar het buitenland vertrekken. Deze onderscheiding beloont voor het tweede jaar een voortdurend en duurzaam werk en we zijn daarvoor zeer vereerd en trots.” aldus Krister Weidenhielm, Hoofd Buitenlandse Studies –  Ontwikkeling & Inkoop.

ESL Taalreizen is al sinds haar oprichting vijftien jaar geleden werkzaam in de taalreissector. De taalcursus Frans bijvoorbeeld is erg geliefd en de cursussen zijn op verschillende locaties in Frankrijk te volgen. Als Spaans je voorkeur heeft dan zijn de opties om Spaans leren in Spanje talrijk. ESL bemiddelt tussen studenten en partnerscholen in ongeveer 40 landen met meer dan 200 locaties in totaal. Het aanbod aan cursussen in het hele jaar door groot, de tarieven gunstig en de kwaliteit hoog, wat de verkregen erkenning alleen nog maar bevestigd.

28th November 2011 by Edward A. Pieters

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*