Ondernemen met Ondernemers | Kennisdeling maakt succesvoller! Hoe? Gewoon vragen!

,

Waarom Ondernemen met Ondernemers (ONMON.nl)? In de markt zijn veel partijen actief die iets voor jou als (startend)ondernemer willen betekenen. Vaak opgezet van overheidswege of geïnitieerd door banken of accountants. In beide gevallen zit je aan tafel met mensen die in de meeste gevallen zelf geen ondernemer zijn. Daarnaast missen ze het gevoel van waar het bij een ondernemer om gaat. Bovendien hebben ze een dubbele agenda. Enerzijds willen ze je helpen, anderzijds willen ze jou strikken om zaken met hen te doen of een product van hen af te nemen. Al bij het begin “scheiden ze het kaf van het koren”. Interessante partijen krijgen de gewenste aandacht, de overige hebben in de meeste gevallen het nakijken. Terwijl ondernemend Nederland de motor is van de economie, krijgt het vaak niet de aandacht die het nodig heeft.

Ondernemers daarentegen begrijpen elkaar beter. Daar wil ONMON.nl gebruik van maken. Alleen als we elkaar succes gunnen, straalt dit over de hele ondernemersgroep af. Het enige wat we moeten doen is van elkaar durven te leren. Ondernemers die open staan voor anderen en durven te communiceren zijn in de meeste gevallen succesvoller. Als je huiverig bent je plannen te delen met anderen, wordt het vaak moeilijk om deze succesvol in de markt te zetten. Niet voor niets dat meer dan 50% van de starters binnen 5 jaar niet meer bestaat. Met alle financiële gevolgen van dien.

ONMON.nl gaat uit van het principe van kennisdeling. Vraag ernaar!
Website: http://www.ondernemenmetondernemers.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*