De oude vloer egaliseren en houten vloer olie aanbrengen

Vroeger bestond de vloer van een woning uit een zandbed met daarop tegels gelegd, dit had als gevolg dat vocht overal indrong. Om een nieuwe vloer aan te leggen is het verstandig om de oude vloeropbouw uit te graven en een nieuwe aan te leggen.

Als basis wordt een deel van het zandbed uitgegraven en een betonnen vloer gestort op een laag plasticfolie. Na het aanbrengen van de nodige leidingen, wordt er een soort schuim hierover gespoten. Deze wordt vervolgens verder behandeld, afgewerkt en geïsoleerd met verschillende laagjes.

Als vloer egaliseren en isoleren achter de rug zijn, kun je bijvoorbeeld een houten vloer plaatsen. Heb je reeds een oude houten vloer staan, dan kun je de houten vloer schuren en houten vloer olie aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat de vloer beschermd is tegen vocht en vuil. De houten vloer blijft langer mooi en beschermd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*