Laat uw relaties niet in de kou staan en kies hier uit populaire winter of valentijn relatiegeschenken!

, , , , ,

De winter komt eindelijk om een hoekje kijken, ja er wordt zelfs weer over een elfstedentocht gespeculeerd. Laat uw relaties nu niet in de kou staan en verras ze nog snel met een (praktisch of warm) relatiegeschenk. Uw relaties zullen uw gebaar zeker waarderen. Hieronder zes tips om uw relaties te geven tijdens deze kou.

IJskrabber LEDWinter Relatiegeschenken Tips
1. IJskrabber met LED verlichting
2. gebreide sjaal met opdruk
3. Oorwarmers Fleece
4. Slee Snowglider
5. Lippenbalsem Care
6. Auto Voorruitbeschermer

Nog even en het is ook weer Valentijnsdag. Officieel de Dag van de geheime liefde maar tegenwoordig ook een geschikte dag om uw relaties, leden of werknemers te bedanken of een symbolisch ‘hart onder de riem’ te steken.

Top 5 Valentijns relatiegeschenken
1. Veiligheids Hart (NIEUW)
2. Balpen Romeo
3. Charles Dickens tassenhanger Hart
4. Lipgloss Passion
5. Sleutelhanger met anti-stress hart

Van der Laar Relatiegeschenken is al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van relatiegeschenken. Van een eenvoudige kunststof pen tot het leveren van complete speciaal voor de klant gemaakte producten, ons specialisme is te leveren wat de klant wenst.
Ons assortiment beslaat dan ook 1001 verschillende artikelen, uit voorraad leverbaar of via betrouwbare inkoopkanalen snel te leveren. Onze eigen studio (DTP afdeling) en verschillende druklocaties garanderen voor u een snelle levering, kwalitatieve bedrukking en dat tegen de scherpste prijzen.
Via deze website of onze catalogus bieden wij u een uitgebreid assortiment promotionele artikelen en relatiegeschenken in verschillende prijsklassen aan. Kan u ondanks of dankzij deze verscheidenheid niet kiezen of ziet u het bos even niet meer? Een team van gespecialiseerde verkopers zit voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een professioneel advies.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*