Luchtkanaal

Een luchtkanaal is een basiselement voor een ventilatiesysteem of een luchtbehandelingssysteem. Bij GMF Goudriaan Metaalwarenfabriek vindt u een rond luchtkanaal of een vierkant luchtkanaal in iedere gewenste maat. Voor ronde luchtkanalen levert GMF alle voorkomende standaardmaten. Vierkante luchtkanalen worden op maat gemaakt.

Hulpstukken voor luchtkanaal

Bij GMF kunt u terecht voor alle denkbare hulpstukken voor uw luchtkanaal: verbindingen, bochten, verloopstukken, regelkleppen, buisdeksels, zadelstukken, dakkappen, reflectorkappen, dakopstanden. Ook voor vierkante luchtkanalen leveren wij alle gewenste hulpstukken op maat. Door zorgvuldig en precies zetten, walsen, puntlassen en felsen leveren wij een exact passend product.

Specials voor luchtkanalen

GMF maakt vormstukken, plenumboxen en andere voorkomende specials voor een luchtkanaal systeem op maat op basis van uw tekening of in overleg. Net als maatwerk voor vierkante luchtkanalen leveren wij ook voor de specials precisiewerk. Ons moderne machinepark en de kennis en ervaring van onze medewerkers staan garant voor topkwaliteit.

Meer weten over specificaties en prijzen van een luchtkanaal?

Voor nadere informatie over onze standaardproducten en onze specials voor uw luchtkanalen kunt u gebruik maken van het contactformulier van de website of ons even bellen op 0180-511560.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*