Mirada Award winaars 2011 overhandigen eerste exemplaar nu al succesvolle ‘Het Netwerkersboek’ aan Gerda Oskam, raadslid D66 gemeente Utrecht.

Tijdens de zakelijk succesvolle netwerkbijeenkomst Open Coffee Domstad presenteerden Liesbeth Pak en Peter Klink op 3 februari 2012 ‘Het Netwerkersboek’!
Een boek waarin wordt beschreven hoe je makkelijker en efficiënter netwerkt waardoor je netwerk groeit, je meer opdrachten binnenhaalt en je omzet stijgt.
Het eerste exemplaar van Het Netwerkersboek! werd uitgereikt aan Gerda Oskam, raadslid van D66 van de gemeente Utrecht.
Na de uitreiking van het eerste exemplaar volgde een run naar de signeertafel en waren de boeken binnen 2 uur uitverkocht. De tweede druk is inmiddels verkrijgbaar.

Met bijna 800 leden behoort Open Coffee Domstad tot de best bezochte van alle Open Coffee’s in Nederland. Het aantal leden wat iedere maand aanwezig is, gecombineerd met de hoeveelheid zaken die wordt gedaan, is enorm.

De twee ondernemers van EHBOdoos.nl, Peter Klink en Liesbeth Pak, ontvingen eind 2011 dé Mirada Award, als beste netwerkers van het jaar! Voor hun heeft het netwerken onder andere geresulteerd in meerdere contacten, hogere productieverkoop en meer omzet! Zij weten precies hoe ze succesvol een netwerk kunnen opbouwen, behouden en inzetten. ‘Kennis en succes moet je delen en twee weten meer dan één’, met die insteek hebben zij hun handige tips, ervaringen en kennis gebundeld in dit overzichtelijke boek.

Naar wie kan je het beste toelopen, waar kan je het beste je badge plaatsen, hoe introduceer jij jezelf, wat is de beste lichaamstaal, hoe beëindig je het gesprek en wat jíj daarna kunt doen om er business uit te halen.

Allemaal praktische tips, persoonlijke successen en ervaringen waarmee de ondernemer een nog beter resultaat uit het netwerken kan halen.

Communicatie deskundige Dhr. Kattenbroek over ‘Het Netwerkersboek’: ‘Een boek over netwerken? Er zijn er al zoveel van. Waarom dan deze? Omdat het een persoonlijke visie is gebaseerd op de ervaringen van Peter Klink en Liesbeth Pak. Geen wetenschappelijke verhandeling en theorie. Wel rechtstreeks uit de praktijk met bewijs dat de visie werkt. En daar ligt de kracht.”

Van ieder verkocht boek wordt €1,00 gedoneerd aan Fonds Gehandicapten Sport!!

Naast het boek is een community gecreëerd, door netwerkers, voor netwerkers: http://www.netwerkersboek.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*