Spoelbakken voor alle toepassingen

, ,

Spoelbakken voor verschillende toepassingen
Spoelbakken RVSSpoelbakken kunnen worden onderverdeeld in een aantal categorieën. De belangrijkste onderverdeling is gemaakt op vorm en toepassing. Daarnaast zijn er spoelbakken met een bediening en spoelbakken voor wandmontage. De bediende spoelbakken zijn bedienbaar met een sensor, knie of voet. De spoelbakken voor wandmontage zijn er in diverse uitvoeringen, als enkele spoelbak met een spatplaat of een emmerrooster of voorzien van een afzetgedeelte.

De meeste spoelbakken zijn in verschillende maten leverbaar, daarnaast hebben wij spoelbakken voor op- en inleg en met en zonder kraangat. Voor advies over onze producten en de uitgebreide mogelijkheden kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling van Internorm.

Verschillende RVS kwaliteiten
De staalkwaliteit is standaard RVS 304, dit is voldoende voor de meeste toepassingen. Het is daarnaast ook mogelijk om RVS 316 spoelbakken te bestellen, deze worden dan op bestelling gemaakt en zijn speciaal geschikt voor buiten en voor de visverwerkende industrie of bij gebruik van bijvoorbeeld chemische stoffen in laboratoria.

RVS wordt in de volksmond vaak roestvrij staal genoemd, maar dit is niet helemaal correct. Wanneer het materiaal goed wordt beschouwd, blijkt dat RVS juist wél roest. Het bijzondere van RVS is echter dat in reactie met zuurstof een onzichtbare oxidehuid van dichroomtrioxide wordt gevormd. Deze oxidatielaag beschermt het onderliggende metaal van verdergaande roestvorming (oxidatie). De correcte term voor RVS is dan ook roestvast staal. Wanneer het materiaal beschadigt wordt, bijvoorbeeld bekrast, dan herstelt dit oxidelaagje zichzelf. Hierdoor is RVS zo goed als onderhoudsvrij.

RVS spoelbakken
Al jaren verkoopt Internorm grote aantallen spoelbakken. Alle spoelbakken die te zien zijn op onze website liggen dan ook standaard op voorraad en zijn dus ook snel leverbaar. Op dit gebied kunnen wij vrijwel alles leveren, want naast de bekende merken leveren wij ook ons eigen programma en zelfs maatwerk spoelbakken. Natuurlijk kunnen wij deze spoelbakken ook leveren in combinatie met een aanrecht of een kraan.

Internorm
Internorm levert een breed scala van RVS producten die hun toepassing vinden op vele gebieden zoals horeca, gezondheidszorg, recreatie, groot keuken en vandaalbestendige omgevingen. Daarnaast krijgt roestvaststaal sanitair steeds meer aandacht in de particuliere keuken en badkamer, denk aan Aanrechten, Spoelbakken, kranen, douchebakken, toiletten, etc. Het leveringsprogramma van Internorm is breed genoeg om aan alle wensen tegemoet te komen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*