Waterbesparende rvs keukenkranen

Water dat ongezuiverd is, maar niet helemaal verontreinigd is noemen we huishoudwater of grijswater. Al het water dat in het huishouden wordt gebruikt, behalve van de wc, hoort bij grijs water. Dit is gemiddeld per Nederlander ongeveer 80 liter drinkwater per persoon. Dit water is nog relatief schoon en verdwijnt na het douchen, tanden poetsen, wassen en andere huishoudelijke taken in het riool.

Voordat grijswater voor huishoudelijk gebruik uit de rvs keukenkraan gebruikt kan worden, moet het eerst gereinigd worden. Het reinigen ervan wil je zo milieuvriendelijk mogelijk doen, en niet met chemicaliën.

In Nederland zijn we voornamelijk gefocust op het besparen van water en niet het recyclen ervan. Het besparen doen we op verschillende manieren, een daarvan is rvs keukenkranen installeren die water besparend zijn.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*