Alle handige ‘mannetjes’ (m/v) verzamelen!

BORNE- Sommige mensen hebben altijd wel ergens een “mannetje” voor. Met de lancering van Handigemensen.nl biedt ondernemer Boudewijn Niemeijer een gratis platform waar iedereen die een “mannetje” zoekt of is, terecht kan.

Iedereen is wel ergens goed in. Of het nu in kantklossen, schilderen, tekstschrijven of boekhouden is: Nederland zit barstensvol talent. Jammer dat veel van deze talenten onopgemerkt blijven. Zeker in deze tijden van crisis, waarin mensen massaal naar de juwelier gaan om hun oude goud in te ruilen voor de broodnodige euro’s, verdient iedereen graag een centje bij. Met de lancering van Handigemensen.nl maakt ondernemer Boudewijn Niemeijer het mensen gemakkelijker om werk te maken van hun handigheid. Voor de kosten hoeft niemand het te laten, want vraag en aanbod komen hier gratis samen. Boudewijn: “Grote bedrijven hebben genoeg manieren om zichzelf in de kijker te zetten. Onze site richt zich juist op de particulier die een vaardigheid of talent bezit, zoals gitaarles geven, een PowerPointpresentatie maken of de helpende hand bieden bij de bouw van een nieuwe schuur.”

Voor iedereen tussen beginner en beroeps

De site is met opzet laagdrempelig gehouden, zodat werkelijk iederéén die ergens goed in is, zich kan aansluiten. “Juist omdat het gratis is, hoef je je niet eerst af te vragen of het je de investering wel waard is. Ik kan mij voorstellen dat iemand die goed is in borduren, zich wel een paar keer bedenkt voordat hij of zij zich aanmeldt op betaalde websites. Daar is de afzetmarkt waarschijnlijk te klein voor. Met Handigemensen.nl heeft iedereen de mogelijkheid zijn of haar vaardigheden kenbaar te maken aan een groot publiek. Overigens willen we de scheidslijn niet té strak maken: ZZP-ers zijn bij ons eveneens welkom. Maar voor grotere bedrijven zijn er andere platformen.”

Van Airbrush tot Zangeres

Handigemensen.nl biedt niet alleen een uitkomst voor mensen die hun vaardigheden willen aanbieden, maar ook voor hen die juist op zoek zijn naar handige “mannetjes”. Via de site kan gezocht worden op handigheid én plaatsnaam. Wie behoefte heeft aan iemand die voor een leuke prijs cocktails kan ‘shaken’ op een familiefeestje, een bruidskapsel tot in de puntjes verzorgt of tijdens een avondje uit een oogje houdt op de kinderen, wordt van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen. Na het ingeven van een zoekwoord en plaatsnaam kunnen gevonden “handige mensen” direct benaderd worden, maar u kunt er ook voor kiezen hun gegevens op te slaan voor een later moment. Zo heeft u, van Airbrush tot Zangeres, altijd uw eigen gratis adresboek vol “mannetjes” bij de hand.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*