Scheepsmakelaars

MMS Scheepsmakelaars bemiddelt in de aankoop en verkoop van gebruikte en nieuwe duwbakken, duwboten en beroepsvaartuigen zoals motorschepen, binnenschepen, pontons en kraanschepen. Met tientallen jaren ervaring en een internationaal netwerk weten de scheepsmakelaars van MMS voor u de juiste deal te sluiten.

Internationaal actief als scheepsmakelaars

MMS is als Scheepsmakelaar wereldwijd actief , heeft zijn eigen vestiging in Nederland en beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk. Daarom zijn wij in staat om voor iedere geïnteresseerde koper of verkoper een interessante deal te sluiten. Bij verkoop vervullen wij de rol als scheepsmakelaar die de promotie, verkoop en begeleiding verzorgt.

Scheepsmakelaars van alle markten thuis

Als u op zoek bent naar een gespecialiseerde scheepsmakelaar voor de aankoop of verkoop van tweedehands schepen en werkvaartuigen bent u bij MMS aan het juiste adres. Wij bemiddelen voor uw duwbak, duwboot, binnenschip, rondvaartboot, kraanschip, motorschip en ponton. Welk vaartuig u ook zoekt of aanbiedt, MMS Scheepsmakelaar, regelt de beste deal.

Meer weten over MMS als Scheepsmakelaar?

Voor nadere informatie over de activiteiten van MMS als Scheepsmakelaar of over de beschikbare tweedehands vaartuigen kunt u contact opnemen door te mailen of ons te bellen op +31.180.433.950.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*