‘Hotel Mama voelt als thuiskomen in een warm huis vol gezelligheid’

Nog niet gerecenseerd, maar een boek dat op voorhand al voorzien is van vijf sterren: Hotel Mama.

Een boek over het gezinsleven van alledag, met een puber, twee prinsesjes en hun ouders in de hoofdrollen. Luchtig opgeschreven door Thiery Thielemans, de 38-jarige bedrijfsleidster van het Noord-Brabantse hotel, maar toch vooral ook ‘mama’.

Wat nog niet zo lang geleden begon als een speels blog, lijkt nu te transformeren tot een boek. ‘Lijkt’, omdat de auteur afhankelijk is van de steun van derden. Hotel Mama is ondergebracht bij het steeds populairder wordende TenPages (‘Waar boeken geboren worden…’). Belangstellenden kunnen één of meerdere aandelen van 5 euro kopen en in een later stadium meedelen in de opbrengst.

Mochten niet alle 2000 aandelen verkocht worden, dan ontvangen de investeerders tachtig procent van hun ingelegde geld terug.

Hotel Mama is een bundeling van korte verhalen. Verhalen met een warm, huiselijk karakter, stuk voor stuk voortgekomen uit de belevenissen van Thielemans en haar gezin. De auteur was ooit zelfstandig ondernemer maar geniet momenteel fulltime van het moeder-zijn. Daarbij niet gehinderd door een soms humeurige huispuber (16 jaar) en twee parmantige prinsesjes (6 en 9). ,,Hotel Mama laat zien dat het leven van een mama, een huisvrouw, allesbehalve saai en mutserig is’’, vertelt Thielemans. ,,De verhalen zijn erg herkenbaar voor ouders, opa’s en oma’s, leerkrachten of andere mensen die betrokken zijn bij of werken met kinderen.’’

Kortom: het feest der herkenning. Zo beleven de meer dan 2750 vaste bloglezers in elk geval de avonturen van Thielemans. Een greep uit de reacties:

‘Hotel Mama voelt als thuiskomen in een warm huis vol gezelligheid’
‘Wat zou ik graag een kamer boeken in jouw hotel’
‘Voordat ik Hotel Mama ging lezen had ik nog geen kinderwens, maar nu kriebelt het wel’
‘Hotel Mama is een absolute must-read!’

Thielemans moet binnen vier maanden 2000 aandelen verkocht hebben, wil haar droom
(uitgave van Hotel Mama) gerealiseerd worden. Om belangstellenden een extra zetje te geven verloot ze diverse prijzen onder de aandeelhouders, waaronder een weekend weg in een Landal-park, een digitale fotocamera en entreetickets voor Sauna De Zwaluwhoeve.

Zie voor meer informatie: www.hotelmama.nl
Direct een aandeel kopen via TenPages? Klik op onderstaande afbeelding:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*