Moederdag kinderworkshop

Groei&Bloei afdeling Lelystad organiseert op zaterdag 12 mei a.s. een Moederdag kinderworkshop in de hal van het ABC-gebouw (Stadshart) te Lelystad. Zondag 13 mei is het weer Moederdag, daarom maken kinderen op zaterdag een bloemstukje en/of bloemsieraden voor Mama onder begeleiding van ervaren Groei&Bloei bloemschiksters.
We staan de hele zaterdag, vanaf 10:00 uur tot 17:00 uur, met een stand in het ABC-gebouw, overdekt bij de ingang van C&A. De kinderen (t/m 10 jaar met een volwassen begeleider) betalen en gaan daarna direct aan de slag om een leuk bloemstukje en/of een bloemensieraad voor hun moeder te maken. Dus vaders, opa’s en oma’s neem je (klein)kind mee naar het ABC-gebouw en schuif aan voor de workshop. Dit kan de hele dag door.
De kosten voor het maken van een bloemstukje en/of bloemsieraden zijn: 5,- euro/stuk per kind (dit is inclusief materiaal en ranja). Dankzij de medewerking van een aantal sponsors krijgen de eerste 75 deelnemertjes ook nog een goed gevulde goodie-bag mee naar huis! Daarin zit o.a. zonnebloemzaadjes om mee te doen met de ‘Wie kweekt de grootste zonnebloem’ wedstrijd, met een mooi insectenhotel als prijs. De overige inhoud blijft voorlopig nog een verrassing (tip: meer info op onze website)!
Wil je niet zelf een bloemstukje maken maar wel je moeder of partner met iets origineels verrassen, er zijn ook kant en klare bloemstukjes te koop.
Om 11:00 uur zal de Lelystadse wethouder Meta Jacobs de workshop feestelijk openen.
Meer informatie over de Moederdag kinderworkshop is te vinden via onze website: www.lelystad.groei.nl of als je vragen hebt, stuur dan een berichtje naar het volgende email adres: info@lelystad.groei.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*