Boren beton

, ,

Met onze ruime ervaring in het boren in beton zijn wij in staat om met een zeer nauwkeurig maatvoering sparingen te realiseren in alle soorten beton en steenachtige constructies.Voor bijzondere situaties beschikken wij over geluidsarme en trillingsarme apparatuur. Onze gecertificeerde medewerkers zorgen voor veilige en probleemloze uitvoering

Boren beton met diamantboren

In situaties waar nauwkeurige ronde sparingen worden vereist gebruiken we diamantboren. Ook voor bijzondere toepassingen zoals sparingen groter dan Ø 1000 mm of dieper dan 3 meter onder maaiveld beschikken wij over de juiste apparatuur. Nauwkeurig en snel werken onder alle omstandigheden is ons devies.

Gespecialiseerd in betonboren

In de loop der jaren hebben wij voor de meest uiteenlopende situaties, zowel wat betreft locatie als te boren sparingen een oplossing gevonden. Mede daardoor beschikken wij naast alle gereedschap en kennis voor veel voorkomende betonboringen ook over zelf ontwikkeld speciaal gereedschap voor bijzondere omstandigheden.
Meer weten over mogelijkheden en kosten van betonboren?

Wilt u meer weten over onze werkwijzen, wilt u een advies of een prijsopgave, neem dan contact op via het contactformulier van de website of bel 0180-510329.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*