Tuinmeubelen uitverkoop, nu nog bij Fonteyn!

Bent u op zoek naar mooie tuinmeubelen in de uitverkoop? De zomer uitverkoop of Sale is bijna voorbij! Maar, bij Fonteyn staan de tuinmeubelen nu nog in de uitverkoop! Fonteyn heeft tuinmeubelen van hoge duurzaamheid en een perfecte kwaliteit. Het bedrijf staat al jaren bekend om het grootste tuinmeubel aanbod in Nederland.

De laatste tuinmeubel aanbiedingen

De laatste tuinmeubelen uitverkoop vindt u in de Fonteyn webshop of in de grote Outdoor Living Mall in Uddel (zie foto). Of het nu gaat om tuinstoelen, tuintafels, tuinbanken en heerlijke loungesets: voor iedere smaak heeft Fonteyn een passende aanbieding.

Fonteyn heeft ervoor gekozen om de tuinmeubelen containermatig groot in te kopen. Dit levert voordelen op! Zij kunnen zo de beste aanbiedingen voor maken met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Als u op uw gemak de tuinmeubelen aanbiedingen in het echt wilt bekijken, dan kan dit in de showroom welke misschien wel de grootste en meest inspirerende van Nederland is. De behulpzame medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u helpen bij het vinden van de beste tuinmeubelen in de uitverkoop.

Ook tuinmeubelen in de uitverkoop snel geleverd!

Bij Fonteyn vinden ze het belangrijk dat u uw tuinmeubelen zo snel mogelijk thuis bezorgd krijgt of direct mee naar huis kunt nemen. Daarom beschikken zij over een eigen grote opslagruimte met tuinmeubelen. Uiteraard bezorgen zij ook aan huis. Besteld u uw tuinmeubel aanbieding online? Dan heeft u deze binnen 2 a 3 dagen binnen.