Updates van het Diabetes blog

Updates diabetes blog

Diabetes wordt een steeds groter probleem. Steeds meer mensen komen in aanraking met deze chronische ziekte. Toch weten niet veel mensen wat diabetes nu eigenlijk is. Op de diabetes blog van optimalegezondheid.com zullen er wekelijks nieuwe updates geplaatst worden. Afgelopen weken zijn de volgende onderwerpen behandeld.

Vitamine D e E

Elke dag slikken miljoenen mensen miljoenen verschillende supplementen. De kans is groot dat ook jij deze slikt. Wanneer je last hebt van diabetes dan is het misschien eens verstandig om te kijken naar supplementen die vitamine D en vitamine E bevatten.

Vitamine D zorgt voor een enorme verlaagde kans op de ontwikkeling van diabetes.

Voldoende vitamine E binnenkrijgen zorgt voor een betere leverfunctie waarmee je de kans op diabetes ook zal verlagen. Bepaalde enzymen zullen door de aanwezigheid van voldoende vitamine E achterblijven.

Bloedsuikerspiegels meten

Het meten van de bloedsuikerspiegel kan een noodzakelijk routine worden bij mensen met diabetes type 2. Door de bloedsuikerspiegel te meten (vaak door een huisarts in het begin) kan een goede diagnose worden gesteld. Je kan op verschillende manieren de bloedsuikerspiegel meten, dit kan worden gedaan met bijvoorbeeld speciale strips of via een meting met urine!

Gezonde vetten tegen diabetes

Niet elk soort vet is slecht. Bepaalde vetten kunnen je helpen in de strijd tegen diabetes. Door voldoende goede vetten binnen te krijgen kan jij de diabetes klachten beter onder controle krijgen. Wat nu precies de goede vetten zijn, kun je lezen op de blog

Klik op de artikelen voor meer informatie en om het gehele artikel door te lezen op de blog.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*