Parket schuren, daarna oliën, lakken of waxen

,

Als we het hebben over vloeronderhoud dan kun je bijvoorbeeld denken aan parket schuren, polijsten travertin, marmer polijsten of tapijt reinigen. Parket onderhoud is een handeling die niet frequent plaatsvindt. Parket schuren we of laten we eens in de zoveel tijd schuren. Een parket vloer die goed onderhouden is kan zelfs meer dan tien jaar meegaan, tenzij de bovenlaag goed onderhouden is.

Vindt u dat de bovenste laag van de parketvloer niet meer zo mooi is zoals het wezen moet, dan kunt u ervoor kiezen om het parket te schuren en vervolgens te laten oliën, lakken of waxen. Parketvloeren kunnen door krassen, hakken van schoenen, zware meubelen of door intensief gebruik van de vloer slijten of krassen vertonen.

In sommige gevallen kiezen klanten er ook voor om na het schuren van de parketvloer deze een kleur te geven. Nadat de vloer gerenoveerd is, vraag altijd naar advies voor parketvloer onderhoud.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*