Maak van je iPod Touch of iPad een iPhone of breid je iPhone uit met 3 nummers!

Heb je een iPod, iPhone of iPad en geen zin of geld om een nieuw toestel kopen om te kunnen bellen met je iPad, razendsnel te kunnen internetten met je iPod of juist je telefoon uit te breiden met meerdere sim-kaarten? Nieuw en pas sinds kort verkrijgbaar in Nederland: de SocBlue. Met de SocBlue verbeter je op innovatieve en goedkope manier veel functies van je huidige Apple product.

De SocBlue, een externe dual sim Bluetooth-converter voor de iPhone, iPod en iPad is de baanbrekende en revolutionaire verbetering op de traditionele Apple Peel, het draadloze apparaatje dat mobiele spraak- en sms-mogelijkheden toevoegt aan bijvoorbeeld de iPod Touch. Zodra je de iPod of iPad met de SocBlue verbindt, zal deze onmiddellijk transformeren in een krachtige iPhone waar je alles mee kunt doen zoals bellen, sms’en en surfen op het net. Bovendien kun je met de SocBlue een triple-SIM maken van je smartphone en voortaan dus onder drie telefoonnummers tegelijk bereikbaar zijn. De SocBlue is reeds een groot succes in China en is klaar om Nederland te veroveren.

Geld uitgeven aan een nieuw toestel hoeft van nu af aan dus niet meer en meerdere apparaten meeslepen in je tas is voortaan ook overbodig. Stop gewoon de SocBlue -die slechts 43 gram weegt en zo groot is als een bankpasje- in je broekzak of portemonnee en ervaar met gemak alle mogelijkheden. De SocBlue is voor € 99,95 te koop via www.iphoneusbkabel.nl. De verzendkosten voor Nederland zijn gratis.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*