Musicalschool “Kom Maar Op” van start in Nijkerk

Wat is Kom Maar Op?
Musicalschool Kom Maar Op begint deze week de lessen voor leerlingen in de leeftijd van 4-12 jaar. Je repeteert wekelijks om je op het gebied van zang, dans en spel te ontwikkelen en om je voor te bereiden voor optredens. Dat is leuk, leerzaam en inspirerend.

Wat maakt Kom Maar Op zo bijzonder?
Bij Kom Maar Op draait het om plezier en respect. De optredens zijn een doel, maar het plezier tijdens de repetities is zeker zo belangrijk. Door muziek te maken in een groep leer je samen te werken, naar elkaar te luisteren en elkaar te accepteren. Daarnaast krijgen leerlingen met talent de mogelijkheid dit verder te ontwikkelen: er vinden opnames plaats in onze Recording Class voor CD’s o.a. Voor de DisneyClub. Wie weet hoor je jezelf dus binnenkort op een echte CD! “Bij Kom maar Op haalt iedereen het beste in zichzelf naar boven”.
Gratis proefles
We willen je graag uitnodigen voor een gratis proefles. Je kunt dan meedoen met een les en ervaren wat er zoal geleerd en gerepeteerd wordt.
De lessen zijn op donderdag in dagopvang Bzzzonder aan de Van Siburghstraat 18, 3863 HW te Nijkerk. De les 4-7 jaar (TumTumClub) is van 15.30-16.30 en de les 8-12 jaar (Kids groep) van 16.30-18:00.

Voor verdere informatie kijk op www.kommaarop.net  bel 033-457 08 68, of mail naar info@kommaarop.net