Unieke website over gevelbekleding

, , , , ,

Nieuwe website Eurotexx gevelbekleding live

Eurotexx gevelbekleding website

Eurotexx is een noviteit in de volschuim gevelbekleding en wordt vooral in de houtskeletbouw en woningbouw gebruikt. Vanaf 17 januari 2013 heeft Eurotexx een eigen website die in één oogopslag een overzichtelijk beeld geeft van de producten en mogelijkheden van Eurotexx. Eurotexx is een van de vele merken van Milin BV, een Nieuwegeins familiebedrijf en totaalleverancier voor afbouwmaterialen.

De nieuwe website heeft een frisse uitstraling en geeft een helder overzicht van de mogelijkheden, kenmerken en het assortiment van Eurotexx. Daarnaast zijn op de website veel voorbeelden van gerealiseerde projecten te zien. Zo krijgt de bezoeker van de website een idee van de vele mogelijkheden om gevels en dakgoten te bekleden met de panelen van Eurotexx. Dankzij de uitgebreide zoekfunctie is de informatie makkelijk te vinden en snel beschikbaar.

Eurotexx is een populair product voor onder andere chaletbouw, tuinhuizen, woonarken  en unitbouw. De panelen bestaan uit 100% kunststof waardoor het materiaal sterk en eenvoudig te verwerken is. De gevelbekleding van Eurotexx heeft een natuurlijke uitstraling en is in acht verschillende kleuren en drie modellen beschikbaar. Ook alle afwerkprofielen, zoals sierlijsten, boeidelen en goten zijn van dezelfde Eurotexx kwaliteit.

Meer informatie over Eurotexx vindt u op de website Onderhoudsarme gevelbekleding en Onderhoudsarme dakranden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*