Autoverhuur: One way route voordeliger

Een bakwagen verhuur en autoverhuur zijn vaak gehoorde uitspraken in de verhuur sector. Tegenwoordig komt zelfs autoambulance verhuur in het assortiment van de verhuur industrie. Als potentiele huurder zijn er verschillende huur mogelijkheden of huur opties. Ten eerste kan men aan de hand van de huurprijs bekijken of het wellicht handig is de huurperiode aan te gaan voor enkele dagen of een week. De huur van bijvoorbeeld acht dagen kan goedkoper zijn dan een kortere huur. De verhuurbedrijven hanteren in feite vaker weekprijzen dan dagprijzen. Ook kan het zo zijn dat voor een paar tientjes meer, een luxer model te huren is.

Een zogenaamde one way route is vaak voordeliger. Men kan de auto bijvoorbeeld in een bepaalde locatie ophalen en deze doorrijden naar een andere stad en daar terug brengen naar ander filiaal van hetzelfde verhuurbedrijf.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*