Lekkage in dak???

, ,

Lekkage

Er zijn vele oorzaken voor daklekkage. Belangrijk is dat u zodra u een lek in uw dak ontdekt, er meeteen wat aan doet. Maar geen nood wij staan voor u klaar.

Dakisolatie

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van dakisolatie. Niet alleen onze service is uitstekend, maar ook de materialen die wij gebruiken ook!

Dakreparatie

Schade aan uw dakbedekking kan snel ontstaan, zeker bij hevige regenval een storm. Om schade direct te repareren staan dakwerken maastricht voor u klaar.

24 uur service

Heeft u een lekkage en wilt u dit met spoed oplossen? Dan helpen wij u graag direct! Bel 06-48884075 of email naar info@dakwerken-maastricht.nl.

http://www.dakwerken-maastricht.nl/

U kunt bij Dakwerken Maastricht terecht voor de volgende diensten:
  • Lekkages
  • Dak inspectie
  • Dakbedekkingen
  • Zink en loodwerk
  • Dakpannen leggen
  • Houtrot vervangen
  • Schoorsteen Renovatie
  • Dakonderhoud en reiniging
  • Dakisolatie

 


Lekkages
Voor veel woningbezitters vormt een lekkage een van de grootste ergernissen. Een lekkage zorgd voor  waterschade, daarnaast is de bron van een lekkage vaak lastig te achterhalen. Maar geen nood Dakwerken Maastricht is de expert op het gebied van het waterdicht maken en houden van uw dak. Daklekkages zijn heel vervelend dus daarom zorgen wij ervoor dat dit direct verholpen worden.


Dak inspectie

Heeft u een dak en wilt u graag weten in welke staat het dak verkeert, dan kunt u een Dakinspectie laten uitvoeren.Tijdens deze dakinspectie wordt uw dak op meerdere punten gecontroleerd en na afloop ontvangt u een uitgebreid inspectierapport waarin de conditie van het dak beschreven wordt.


Dakbedekkingen
Het aanbrengen van dakbedekking kan op veel verschillende manieren. Er zijn namelijk zeer veel verschillende soorten daken, en soorten dakbedekking.
Wilt u alles weten over dakbedekking aanbrengen de kosten per m2 en de werkwijze? Neem dan contact met ons op.


Zink en loodwerk
Dakwerk IJmond is er voor het herstellen of het vernieuwen van zinken goten. Zink op dakkapellen en alle voorkomende zinkwerkzaamheden in en om het huis, bijvoorbeeld: luifels, zinken zijwangen, kilgoten. Ook complete zinken (roeven)daken kunnen wij voor u verzorgen.


Dakpannen leggen
Wij leggen en repareren dakpannen en verhelpen daklekkage. Voor een pannendak kunt u kiezen uit de traditionele Hollandse dakpannen voor oude panden, keramische dakpannen uit gebakken klei, rubber dakleien of betonnen dakpannen.


Houtrot vervangen

Houtrot komt vaak voor in buitenkozijnen. Wanneer dit ook bij jouw het geval is adviseren we een houtrot reparatie uit te (laten) voeren. Een plek met houtrot in het kozijn moet je zo goed en snel mogelijk behandelen. Hoe kleiner de plekken van het houtrot, des te beter het nog te repareren is. Dus wacht niet te lang er mee en maak meteen afspraak met Dakwerken Maastricht.


Schoorsteen Renovatie

Oude schoorstenen zijn vaak in slechte staat en daarom is het van belang dat de schoorsteen wordt gerenoveerd voordat u een gashaard of openhaard aansluit op het bestaande schoorsteenkanaal. Mocht er een schoorsteenlekkage zijn dan kan er rookoverlast optreden met een risico op koolmonoxidevergiftiging.


Dakonderhoud en reiniging
Veel mensen onderschatten het belang van het onderhouden van uw dak en dakbedekking. Zeker bij een plat dak kunnen beschadigingen al snel ontstaan, zeker tijdens een hevige storm.  Als u een dergelijke lekkage niet tijdig opmerkt, trekt het water vervolgens in het houtwerk van uw dak. Dus onderhoud u dak goed laat ook af toe door vakman het dak reinigen


Dakisolatie

Voor dakisolatie in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres! Onze bekwame dakdekkers in Maastricht zorgen ervoor dat uw dak optimaal wordt geïsoleerd. Onze dakdekkers uit Maastricht adviseren u graag over de mogelijkheden die er voor uw woning zijn. Daarbij kunnen zij u direct helpen bij het aanbrengen en onderhouden van uw dakisolatie in Maastricht of omgeving.

 

http://www.dakwerken-maastricht.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*