Uithuizen, Tai Chi school

Uithuizen in de provincie Groningen heeft een goede Tai Chi school.

Wilt u leuke groepslessen? mindfulness? Tai Chi of Tai Chi Chuan leren? Oefenen met Chi energie? Of Chinese masage?  Bij Tai Chi Uithuizen kan dit allemaal.

Tai Chi Uithuizen is de school voor groepslessen in Chinese interne kunsten. Yvonne Huizinga is de eigenaresse van deze school in het noorden. Yvonne heeft verschillende opleidingen gedaan waaronder Tai Chi Tao en Qi Qong docent bij Jan Kraak. Yang stijl Tai Chi Chuan in de stad Groningen. Maar ook is ze in China geweest voor opleidingen en stage in Beijing en Zhengzhou.

De kracht van het Tai Chi & Qi Qong is dat het een goede uitwerking heeft op je gezondheid. Maar ook dat het voor jong en oud te beoefenen is  Tai Chi school Uithuizen heeft leden van tieners tot 65+ en iedereen kan het Tai Chi leren.

De lessen zijn, leuk, plezierig en ongedwongen want niemand js verheven boven een ander. In sommige sporten voert ego de boventoon, bij Tai Chi Uithuizen is er geen ego nodig we oefenen om een beter mens te worden.

Yvonne geeft les omdat het haar passie is en de school heeft daarbij dus geen commercieel winstoogmerk. De mensen betalen een laag, maar kostendekkend tarief en genieten volop van Tai Chi in Uithuizen.

Naast het Tai Chi kunt u ook Yang stijl Tai Chi Chuan leren, Pushing hands, Silk Reeling, Tai Chi applicaties en veel meer.

Kortom: Tai Chi is leuk en plezierig!

Naast de prachtige groepslessen Tai Chi is het ook mogelijk om sport of gewone Chinese massage te krijgen. U kunt de tarieven en meer informatie hierover opvragen via ons mailadres: tai.chi.uithuizen@gmail.com

Iedereen is van harte welkom voor een gratis proefles en u kunt gerust een keer mee doen.

Bekijk onze website indien u meer informatie wil hebben over Tai Chi Uithuizen.

http://www.tai-chi-uithuizen.jimdo.com

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*