Boek over de hechte band tussen een tweeling

, , ,

Cover boek wanneer zie ik je weer - schrijver J.W. MagdalenaNieuw boek: Wanneer zie ik je weer?  – J.W. Magdalena

Het boek ‘Wanneer zie ik je weer?’ is een spannend kort verhaal over de hechte band tussen tweelingen. Het is het eerste boek van Jolanda van Heukelom, die schrijft onder de pseudoniem J.W. Magdalena. In haar verhaal schrijft ze over de tweeling Daniël en Floor. Slechts 34 minuten na elkaar geboren. Hun band is hecht, ook al zijn ze niet bij elkaar. Daniël is voor maanden in Iran als oorlogsverslaggever. Als Daniël zijn leven ernstig in gevaar is, is het de vraag of hij het er levend van af zal brengen. Het boek is online verkrijgbaar 

Tweeling identiteit
Het Nederlands Tweelingen Register heeft bijgehouden dat er gemiddeld op iedere 1000 bevallingen 18 à 19 tweelingen worden geboren. Daarnaast is de schatting dat 10% van de zwangerschappen begint als die van een tweeling. Maar ergens tijdens de zwangerschap redt een van de kindjes het niet. Het verschil met eenlingen is dat tweelingen naast een eigen identiteit ook een tweeling identiteit ontwikkelen. Die ontwikkeling begint al in de baarmoeder, waar de eerste tekenen van bewustzijn, gepaard gaan met het bewust zijn van elkaars aanwezigheid, en de ontwikkeling van een gezamenlijke band.

Inspiratie
Schrijfster Jolanda van Heukelom: “Mijn inspiratie voor het verhaal komt voort uit het feit dat ik zelf een alleen-geboren tweeling ben. Tweelingen hebben vaak een speciale band met elkaar. Dat zullen veel ouders van een tweeling beamen. Deze verbondenheid met elkaar begint al in de baarmoeder waar de kinderen hun bewegingen op elkaar aanpassen. Vanuit die fascinatie wilde ik een spannend, herkenbaar en verrassend boek schrijven. Zijn we niet allemaal op zoek om ons met iemand te kunnen verbinden? We blijven zoeken naar liefde. We hebben als mens nu eenmaal een immens verlangen onze wederhelft terug te vinden.”

Over het boek
Het eerste boek van J.W. Magdalena ‘Wanneer zie ik je weer?’. Het verhaal gaat over de tweeling Daniël en Floor. Broer en zus. Slechts 34 minuten na elkaar geboren. Hun band is hecht, ook al zijn ze niet altijd bij elkaar. Helemaal als Daniël voor zijn werk vertrekt naar Iran om daar als oorlogsverslaggever te werken. Als Daniël zijn leven ernstig in gevaar is, is het de vraag of hij het er levend van af zal brengen.

Over de schrijfster
Jolanda van Heukelom (1975) is geboren en getogen in Hilversum en woont nu in de Rivierenbuurt in Den Haag. Ze is communicatie-adviseur, blogger en auteur van het boek. Het zat er al vroeg in: verhalen willen schrijven. Nu is ze 42 jaar en droomt van boeken en verhalen schrijven. Dit is haar eerste stap om die droom uit te laten komen!

Communicatie, daar ligt mijn hart. Al jaren koester ik de wens om niet communicatieadviseur, maar woordengoochelaar op mijn visitekaartje te zetten. Daarom grijp ik nu mijn kans. Ik schrijf mijn verhalen onder mijn voorletters J.W.M.; J.W. Magdalena, blogger, schrijver én woordengoochelaar die schrijft voor jou!

‘Wanneer zie ik je weer’ – J.W. Magdalena – 56 pagina’s – Prijs: € 4,50 – online verkrijgbaar via de website van www.in1ademuit.nl

Jolanda van Heukelom schrijft verhalen en boeken die je verder wil lezen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*