Van Winterswijk nieuwe secretaris HCC!genealogie

Mr. Willem van Winterswijk (73) uit Leiderdorp is door de Algemene Vergadering van de interessegroep Genealogie van de HCC, de grootste computervereniging van de Benelux, benoemd tot secretaris.

Van Winterswijk was eerder secretaris van de vroegere afdeling Computergenealogie van de Nederlandse Genealogische Vereniging en daarna algemeen secretaris van de Genealogische Computer Vereniging (GCV). Met de fusie van de GCV en HCC!genea-logie nam hij al zitting in het HCC-bestuur. Hij volgt Leonard van Kessel op die na twee termijnen om privéredenen tussentijds aftrad.

Interessegroep Genealogie
De Interessegroep Genealogie van HCC is sinds 1986 een levendige groep die advi-seert over bijvoorbeeld genealogische softwarepakketten en de mogelijkheden van internet op dit gebied. De groep biedt een omvangrijk netwerk om kennis en ervaringen uit te wisselen en geeft presentaties en cursussen door heel het land. Nu is het een grote groep mensen die elkaar steunen en stimuleren in hun onderzoek.
Daarnaast exploiteert zij de website genealogie.hcc.nl/
———————————————————————————————————————
Noot voor de redactie

Mr. Willem van Winterswijk

Meer informatie omtrent het bovenstaande wordt u gaarne verstrekt door Cees Heystek, voorzitter HCC!genealogie die telefonisch via 0416 279 373 / 06 22 457 837 of per e-mail (a.c.w.heystek@kader.hcc.nl) bereikbaar is en/of door Frank Lether, PR-functionaris van de vereniging, telefoon 033 245 05 10 of per e-mail (publicrelations@genealogie.hcc.nl).

Leiderdorp, 26 januari 2018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*