Zangeres Joyce Rising start crowdfundingactie met lied tegen pesten

Ugchelen (Apeldoorn) –  Singer songwriter Joyce Rising is vrijdag 9 februari  een crowdfundingactie gestart op Whydonate.nl. In samenwerking met de stichting “Omgaan met Pesten” wil Joyce  mensen die zijn gepest een hart onder de riem steken met haar liedje “Proud to be me”. Voor “Proud to be me” zal een videoclip worden opgenomen waarin kinderen en volwassenen te zien zijn die zijn gepest. Joyce is zelf ook gepest en wil deze mensen laten stralen in de videoclip. Met deze videoclip wil Joyce de boodschap verspreiden dat iedereen trots op zichzelf mag zijn!

Voor de opnames van de videoclip is geld nodig en dat is de reden van het starten van de crowdfundingactie. Iedereen kan op deze manier een steentje bijdragen. “Pesten doet pijn en het is nog steeds hard nodig dat er aandacht aan het onderwerp wordt besteed. “Ik ben zelf vroeger gepest, vertelt Joyce. Ik weet dat het littekens achter laat. Maar ook kun je er sterker door worden”. Door een  inspirerende videoclip te maken hoopt Joyce dat mensen hier kracht uit kunnen halen en meer gaan geloven in zichzelf. De videoclip zal door de stichting “Omgaan met Pesten” worden gebruikt in de STA-STERK trainingen die ze geven aan mensen die worden gepest. Joyce: “Zo wordt mijn muziek gehoord, maar nog veel belangrijker is dat de boodschap wordt gehoord: “Wees trots op jezelf ondanks dat je bent gepest”.

De crowdfundingactie is te volgen via http://www.whydonate.nl/proud-to-be-me-videoclip-mensen-die-zijn-gepest-een-steuntje-in-de-rug-geven/event/

————————————————————————————————-

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joyce Rising: 06-43058850 Email: joycerising@live.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*