Healing touch – De fysio therapie van de toekomst

Met Praktijk Sanitas Energetische Therapie heeft Kerkdriel er een primeur bij: het is dé praktijk voor Healing in de Bommelerwaard en omstreken!

Iedereen ter wereld verdient een optimale gezondheid. Ook jij!

Er is veel meer mogelijk dan er wordt gedacht. ”Ermee leren leven” is voor praktijk Sanitas geen optie. De therapeut van Sanitas had zelf 6 jaar lang chronische rugpijn door scoliose en kreeg meerdere malen te horen “leer er maar mee leven”.
Totdat zij zelf in aanraking kwam met Healing touch waardoor zij nu pijnvrij is.

Healing touch is een revolutionaire behandelmethode, waarbij vaak grote resultaten worden behaald in slechts enkele behandelingen. Zeker mensen met chronische pijn- en gezondheidsklachten, zoals aan de rug, behalen zeer goede resultaten. Maar ook mensen met migraine, stress gerelateerde problematiek, letsel en/of trauma hebben grote winst te behalen bij Praktijk Sanitas. Healing touch is een uiterst krachtige vorm van energetische therapie en een bijzonder effectieve methode om de gezondheid te herwinnen. Een Energetisch therapeut heeft geleerd om opgeslagen lichaamsenergie opnieuw te activeren en gericht toe te passen. Hierdoor ontstaat er een ontzettend krachtig helend vermogen, dat inzetbaar is voor vrijwel ieder (chronisch) gezondheidsprobleem en pijnklachten.
De behaalde resultaten zijn telkens weer wonderbaarlijk te noemen. Er komen bij praktijk Sanitas veel mensen die al jaren het medische circuit bewandelen zonder gewenst resultaat of “uitgedokterd” zijn. Deze mensen behalen bij Praktijk Sanitas wél verbetering. Dit komt doordat er bij Healing touch geen medicatie en/of apparatuur wordt ingezet, maar de cliënt als geheel wordt benaderd. Zo wordt er dus niet ingezet op symptoombestrijding, maar wordt ook de onderliggende oorzaak opgespoord en aangepakt. Dit gebeurt samen met de cliënt, waardoor er maatwerk ontstaat. Zowel voor de therapeut als de cliënt is het telkens weer bijzonder als er na jaren van ellende toch een oplossing mogelijk blijkt. Dit maakt behandeling bij Praktijk Sanitas een aanrader voor iedereen die zelf verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar gezondheid.

Sanitas Energetische Therapie

Sandra van den Bogaard

Kaapeind 4

5331 RJ Kerkdriel

Tel. 06-46726932

info@sanitastherapie.nl

www.sanitastherapie.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*