Nieuwe website Tai Chi Apeldoorn

Nieuwe website Tai Chi Apeldoorn

 

 

APELDOORN – Eindelijk is het dan zover voor de grote Tai Chi Bron van Geluk school uit Apeldoorn. Een splinternieuwe website, met geweldige mogelijkheden voor de bezoeker. Tai Chi, Mindfulness, en Chi Kung zijn zo trendy momenteel dat eigenaar Douwe Geluk niet kon achterblijven.

Wie kent het niet?

 

Wie kent het niet Tai Chi Chuan, Mindfulness, Yin Yoga of Zen meditatie? In deze tijden van maatschappelijke druk zoekt iedereen naar de juiste balans tussen inspannen en ontspannen. Veel mensen doen Yin Yoga, Tai Chi, Chi Kung en Zen meditatie.

 

Tai Chi Apeldoorn

 

Tai Chi Apeldoorn de Bron van Geluk is een school die al veel mensen geholpen heeft met hun zoektocht naar balans. Maar de school had nooit een eigen website, wat eigenlijk niet meer kan in deze snelle tijden van ontwikkeling.

 

Een nieuwe website zodat iedereen optimaal gebruik kan maken van de vele mogelijkheden en informatie. Bezoekers vinden Tai Chi Apeldoorn de Bron van Geluk gemakkelijk via de zoekmachines. Maar met dit nieuwe eigen domein is het nog gebruiksvriendelijker voor de gebruiker.

 

Alle informatie over Tai Chi en Chi Kung mindfulness lessen vind u op deze nieuwe website. Erg toepasselijk heeft Douwe Geluk de site Tai Chi Geluk als url gegeven. U vind de volledige link onderaan dit artikel.

 

Over Douwe Geluk

 

 

Douwe Geluk geeft groepslessen Tai Chi Chuan en Chi Kung in zijn sportschool in Apeldoorn. Alles is volledig in de trend van het mindfulness en persoonlijke groei. Wie ben jij? Waar sta jij? Op welke wijze zetten we de groei in? Personal Training? Personal Coaching? Douwe Geluk doet het allemaal.

 

Douwe is naast erkend Tai Chi en mindfulness docent ook Reiki behandelaar. Ook is hij auteur van 3 boeken over de Chinese bewegingsleer en vechtsport. De nieuwe site zal steeds meer aangevuld worden zodat alle informatie er met betrekking tot Douwe Geluk ook op staat.

 

Bezoek de nieuwe site eens:

Tai Chi Apeldoorn

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*