Gratis dating apps voor Android

Een datingapp is in het algemeen handiger dan een site. Je hoeft namelijk niet je laptop erbij te pakken of achter de computer plaats te nemen. Voor Android zijn er verschillende online datingapps op de markt die allemaal andere voordelen bieden. We hebben de belangrijkste verschillen hier voor je opgesomd.

Betaald VS Gratis

De meest gebruikte datingapps zijn gratis. Toch hebben de meeste apps wel bepaalde functies waar je voor moet betalen. Deze extra diensten zijn bijvoorbeeld het boosten van je profiel, zo kom je vaker naar voren bij het geslacht waar je op valt. Daarnaast kunnen de betaalde diensten ook de chatfunctie bevatten. Het is natuurlijk erg jammer als je een gratis datingapp hebt gevonden en er niet op kan chatten. Dit is immers cruciaal om daadwerkelijk te kunnen daten. Zoek je een app die 100% gratis is? Dan is de app van HappyPancake iets voor jou. De app van HappyPancake is te verkrijgen in de Google Play Store.

Uiterlijk VS innerlijk

Bij veel apps heb je mogelijkheid om meteen een foto van de andere te kunnen zien. Dit wordt al snel een ordinaire vleeskeuring. Vooral wanneer er geen informatie over de persoon wordt gegeven. Het innerlijk is uiteindelijk doorslaggevend in een relatie. Daarom zijn er apps waarbij je eerst wordt gematched op innerlijke overeenkomsten. Nadat de match heeft plaatsgevonden komt er pas een mogelijkheid om foto’s te kunnen zien. Dit kan bijvoorbeeld bij de Paiq-app. Ook te verkrijgen in de Google Play Store.

Leeftijd

Uit de cijfers van verschillende apps blijkt al snel dat er kenmerken zijn van apps waar verschillende leeftijdsgroepen op actief zijn. Dit zijn vooral de apps die staan voor serieuze relaties en staan meestal ook garant voor echte profielen. Mensen boven de 40 jaar hebben dit over het algemeen hoog in het vaandel staan.

Jongeren rond de 20 jaar kijken meer naar het uiterlijk en gebruiken ook vaker gratis apps. Dit zijn apps zoals Happn en Tinder.

Als er een sterke voorkeur is naar de leeftijd kun je een datingapp zoeken die speciaal is gemaakt voor het ontmoeten van bijvoorbeeld oudere mannen. Als vrouw weet je hier zeker dat je oudere mannen bereikt en als oudere man weet je dat deze vrouwen geïnteresseerd zijn in oudere mannen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*