Nieuwe opleiding: Certified Agile Coach

Eindhoven 29 juni 2018 – Deze 12-daagse opleiding wordt afgesloten met het officiële post-HBO registeropleidingsdiploma Certified Agile Coach.

 

Deze 12-daagse officiële post-HBO opleiding Certified Agile Coach brengt de Agile transformatie tot leven. In deze opleiding doorleeft de deelnemer de agile waarden, principes en praktijk en wordt deze de ambassadeur en het rolmodel van de organisatie. Deze intensieve en interactieve opleiding traint de agile coaching vaardigheden en leert de agile coach hoe hij mensen op individueel en groepsniveau in beweging kan brengen. Na deze opleiding worden de deelnemers onderdeel van de agile coach community waardoor zij zichzelf kunnen blijven ontwikkelen als agile coach en als adviseur.

Tijdens deze opleiding wordt gewerkt met verschillende coaching stijlen en wordt gekeken welke coaching stijl het dichtst bij de deelnemer ligt. Het persoonlijke groeipad van de deelnemer wordt zowel binnen het kader van het agile coach programma als daarbuiten uitgezet. Vervolgens wordt gekeken naar de agile context en de dynamieken van coaching interacties. De eigen talenten van de deelnemer worden in kaart gebracht en in beweging gezet. De trainers gaan tevens specifiek in op verschillende coaching interventies. Als laatste wordt het optimale potentieel van de agile coach in beeld gebracht. Passende leiderschapsstijlen en dynamieken omtrent coaching worden uitgebreid behandeld.

Kijk voor meer informatie op de website van International Management Forum (IMF); www.imf-online.com.

 

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen, uitgeven en organiseren van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke en online) cursussen en (post-HBO) opleidingen. Deze opleidingen bestrijken onder meer het ICT, Privacy, Security, Financiële en HRM vakgebied. IMF is al meer dan 25 jaar een begrip op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal actief. De internationale opleidingen worden in meer dan 40 landen verkocht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*