Vacatures bij bouwbedrijven

Vanaf 2016, 2017, het jaar dat de crisis eindelijk verdwenen was, zijn er weer vele vacatures bij bouwbedrijven. Dat komt allereerst doordat er in de jaren 2009-2016 vele vaklieden de bouwsector hebben verlaten. En dat, terwijl de bouwsector de hardst groeiende sector is van de Nederlandse economie. Dit jaar zijn er al zo’n 15.000 werknemers en zelfstandigen die de vacatures bij bouwbedrijven hebben ingevuld.

Nog vele vacatures van bouwbedrijven

De komende vijf jaar moeten er echter nog 55.000 vaklieden bijkomen in de bouw. Die vacatures van de bouwbedrijven zullen voor een groot deel moeten worden opgevangen door de nieuwe aanwas: ongeveer de helft moet van de bouwopleidingen komen. Rond de 2.000 werkelozen zouden weer terug kunnen komen, om de vacatures bij de bouwbedrijven in te vullen. In het buitenland zullen ook vele duizenden vaklieden moeten worden geworven. Maar daarmee zijn de vacatures nog niet ingevuld. Ook mensen uit andere sectoren zullen moeten worden verleid om de vacatures in de bouwbedrijven aan te kunnen pakken. Voor meer informatie kunt u ook eens de bouwvacatures bekijken.

Payroll en de vacatures bij de bouwbedrijven

Als u zelf uw personeel kunt werven, dan kunt u gebruik maken van payrollservices om uw personeel uit te betalen. Met payrollservices geeft u administratieve taken en het formele werkgeverschap uit handen. Daarmee vermindert u uw ondernemersrisico’s, en worden de kopzorgen voor u veel kleiner. Want de payrollorganisatie heeft uw personeel in dienst, zij dragen het risico op doorbetaling bij ziekte. En zij zorgen voor de juiste salarisadministratie. Maar in de dagelijkse gang van zaken verandert er niets.

De voordelen van payrollen in de bouw

Vele bouwbedrijven gingen u al voor en kozen ervoor om payrollservices te gebruiken. De voordelen laten zich snel omschrijven:
• Het is gemakkelijk;
• Het is een kostenbesparing, doordat u veel tijd bespaart;
• Het biedt u flexibiliteit;
• U heeft minder ziekteverzuim;
• U vermindert u ondernemersrisico’s;
• En, het belangrijkste: het ontzorgt u.
Kortom, een deel van de vacatures bij de bouwbedrijven kunt u zelf snel aanpakken, door gebruik te maken van payrollservices. Neemt u contact op met een payrollspecialist, zodat u weet wat er mogelijk is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*