Onderneemster Ellen Kuit opent deuren klantrelatiebedrijf i-Connect

Onderneemster Ellen Kuit lanceert vandaag haar klantrelatiebedrijf i-Connect. Hiermee bekroont zij de zoektocht naar haar unieke ondernemerschap. In samenwerking met Miss Troubleshooter vond ze haar passie in het begeleiden van snelgroeiende bedrijven met het ontwikkelen van de klantstrategie. Geen standaard business, maar een bedrijf opgericht rondom haar talenten.

Beginnen als expert

Aanvankelijk wilde Ellen VA (Virtual Assistant) worden, maar na een paar ontmoetingen met Esther de Vroomen-Nelen van Miss Troubleshooter besloot Ellen zich aan te sluiten bij het licentie-partnerconcept van Miss Troubleshooter. Samen ontwikkelden ze in drie maanden tijd haar positionering als Klantrelatie-expert voor (mkb-)bedrijven met groeidoelstellingen. Dankzij deze samenwerking kan deze onderneemster zich volledig richten op haar klantrelatiebedrijf, gesteund door continue business support en maakt zij deel uit van een community met ambitieuze vrouwen.

Van idee naar passie

Esther hielp Ellen te groeien als onderneemster en begeleidde haar gedurende dit proces. “Ellen had het idee om VA te worden, omdat ze meer vanuit huis wilde werken en de zorg voor haar kinderen beter wilde combineren, maar eigenlijk paste dit niet bij haar. Ze had er nooit bij stil gestaan, dat ze ook iets anders kon opzetten rondom haar eigen, unieke talenten.” Zo zijn er veel meer vrouwen. Ze willen virtueel werken, maar niet per se als assistant, omdat ze veel meer in hun mars hebben of hun talenten ergens anders liggen.
Dit is ook de reden waarom Miss Troubleshooter (Virtuele) Business Experts begeleidt. “Ik wil vrouwen laten zien dat er nog veel meer mogelijk is als ze virtueel willen werken. Door het stellen van de juiste vragen, ontdekken we wat beter aansluit bij hun passie en talenten. En kunnen ze successen bereiken, net zoals Ellen met i-Connect.”

De ‘why’ vinden met Miss Troubleshooter

Het licentiepartner concept van Miss Troubleshooter helpt ambitieuze vrouwen in de zakelijke dienstverlening. Met persoonlijke begeleiding krijgen vrouwen focus op het vinden van hun ‘why’ en gaan zij hun bedrijf rondom hun talenten opzetten, versterken elkaar, delen ervaringen en verbinden elkaar met opdrachten. Zij groeien in drie maanden naar een volwaardig ondernemer als kennisexpert in de zakelijke dienstverlening, inclusief passende opdrachten en omzet. Bij Miss Troubleshooter zijn vrouwen aangesloten die kunnen vertrouwen op een team van professionals om samen succesvol mee te ondernemen, te sparren en te leren tijdens events en trainingen. Daarnaast kunnen ze elkaar werk uit handen nemen.

Verbeteren van klantrelaties

Wanneer bedrijven groeien, bestaat het risico dat zij bestaande klanten verliezen. Een klantstrategie kan zorgen voor klantenbinding en klantenbehoud en de daarbij behorende omzet genereren. Ellen Kuit legt uit hoe ze als klantrelatie-expert bedrijven helpt groeidoelstellingen te halen door het verbeteren van klantrelaties. “Ik werk graag voor mkb-bedrijven bij wie het aantal klanten ineens hard groeit. Ik maak van de klanten fans door een perfecte klantreis en een steengoede customer service. Door het realiseren van goede klantprocessen wordt de werkdruk lager en productiviteit hoger.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*