ultherapy foto

De kracht van Ultherapy

Ben je de verslapte en gerimpelde huid in je gezicht en hals zat? Met Ultherapy kun je een strakke hals- en kaaklijn terug krijgen zonder een chirurgische operatie zoals een facelift of halslift. Deze behandeling is zo effectief dat je na slechts één behandeling al een zichtbaar strakkere en stevigere huid hebt.

Door het gebruik van ultrasoundenergie wordt de huid gelift en verstrakt. Deze methode is zeer veilig en effectief. Je huid krijgt een collageen boost die geen enkele andere behandeling biedt. Met echo kan de behandelaar in de huid kijken en precies zien welke laag van de huid behandeld moet worden voor het beste resultaat. Een groot voordeel van deze ingreep is dat je slechts één behandeling nodig hebt en er geen mes aan te pas komt.

Je kunt direct na de ingreep weer aan je dagelijkse bezigheden beginnen. De huid is de eerste dagen wat rood en gevoelig maar dat trekt snel weg. Omdat de behandeling de aanmaak van collageen stimuleert zal de huid zich nog maanden na de Ultherapy verbeteren. In Rotterdam kun je voor deze behandeling terecht bij Signe Clinics op de Pannekoekstraat in het centrum van de stad.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*