Kiwa en CED werken samen aan certificatie

,

CED Certificatie en Kiwa Nederland hebben samen besloten vanaf 1 januari 2011 samen te gaan werken.

Kiwa Nederland neemt de aandelen van SCM en NCP over. De NCP streefde naar marktverbreding, zowel in Nederland als over de grens. Op eigen kracht was dit niet te realiseren. Voor de klanten betekent de overname dat er een groter aanbod aan certificatiemogelijkheden beschikbaar komt. Door de samenwerking kan meer efficiency en synergie verkregen worden wat moet leiden tot een nog betere certificatie en dienstverlening.

Vanaf 1 januari 2011 zal er vanuit de nieuwe vestiging in Gouda geopereerd worden onder de handelsnamen Kiwa, NCP en SCM. Voor NCP-erkende bedrijven zal er voorlopig weinig veranderen.

Kiwa is een onafhankelijk instituut met hooggekwalificeerde certificering als kernactiviteit. Bij Kiwa werken ongeveer 900 hooggekwalificeerde medewerkers in meer dan dertig vestigingen in acht Europese landen en China. Deze certificering wordt ondersteund door inspectie, keuring, technologie, training en consultancy. Kiwa werkt voor opdrachtgevers in tal van sectoren zoals water, energie, bouw, infrastructuur, automotive & transport, agro, feed & food, veiligheid en beveiliging, HKZ en milieu. Kiwa is onafhankelijk en niet betrokken bij productie, de handel of overige praktijken die de onpartijdigheid van Kiwa in gevaar kunnen brengen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*